Nišauto raspolaže sa dva servisa za putnička vozila. Posebne celine su radionice u kojima se obavljaju auto-limarski i auto-lakirerski radovi. Brzi uslužni centar obuhvata: tehnički pregled putničkih i privrednih vozila, automatsku perionicu za putnička i privredna vozila, prodaju, montažu i balansiranje gumareglažu trapa i zamenu ulja.

Na sve izvršene radove korisnici imaju garanciju čija dužina zavisi od vrste usluge.

Servis raspolaže svim potrebnim alatima i specijalnim elektronskim uređajima za servisiranje. Naši majstori prisustvuju svim obukama koje organizuju proizvođači automobila. Servis je snabdeven originalnim rezervnim delovima, nabavljenim od proizvođača.

Servis pored auto-mehaničarskih i auto-električarskih usluga obavlja i remont havarisanih vozila. Kao posebna organizaciona jedinica u okviru kompanije funkcioniše servis za teretna vozila.

Svojim klijentima možemo da ponudimo različite vrste usluga, kao što su: snimanje stanja vozila, izrada stručnog izveštaja sa predlozima, redovno tekuće održavanje i periodični servisni pregledi vozila. Vršimo najsloženije limarsko-farbarske radove i ugrađujemo originalne rezervne delove na koje dajemo garanciju. Garanciju dajemo i za servisno-remontne radove. Vršimo redovne i kontrolne tehničke preglede vozila i overavamo tehničku ispravnost vozila.